Combi zang/keyboard

Dit betekent dat je les krijgt in het leren spelen van akkoorden en ritmes op het keyboard. Daarnaast krijg je ook zangles. Het uiteindelijke doel is om dit samen tegelijk te kunnen, zodat je jezelf kunt begeleiden als je zingt op het keyboard. Als je al keyboard of piano ervaring hebt dan heb je een kleine voorsprong.
Deze lesvorm is geschikt vanaf 12 jaar. Je hele leven kun je hier plezier aan beleven, waarbij je nooit bent uitgeleerd, maar waarbij het steeds mooier zal gaan klinken. Dat is het mooie van muziek.

Ik heb om de 2 weken les met Roloff en ik vind dat hij een fijne manier van lesgeven hanteert. Ik nam namelijk zangles om technisch beter te leren zingen en dat heeft hij mij geleerd. Door middel van stemoefeningen en veel uitleg leer ik steeds beter mijn stem te gebruiken. En dat was mijn doel van de zangles.

Ik kan zelf met een liedje aankomen en dan kan Roloff hem spelen of als ik niets bij me heb heeft hij altijd wel een leuk liedje klaar. Vaak gaan we het liedje dan een beetje veranderen en maken we er mijn eigen versie van. Je hebt dus echt het gevoel dat je je eigen lied creëert, dit vind ik ook super leuk.

Al met al leer ik dus veel van de lessen van Roloff en heb ik nog meer plezier gekregen in het muziek maken en zingen door zijn lessen.