Over mij

Even voorstellen: ik ben Roloff Kratzsch en muziek is een grootte passie van mij. Op mijn 16e ben ik begonnen met zingen en ben later gitaar en keyboard gaan spelen om mezelf te kunnen begeleiden. Het was in deze begin jaren vooral een hobby. Gedurende dat de jaren verstreken wordt de muziek mijn uitlaatklep. In 2004 doe ik toelating examen op het conservatorium en word aangenomen. Mijn hoofdvak is zang.

In mijn studie tijd ontplooi ik mijzelf tot een kritisch musicus, treed ik veel op in diverse formaties, doe studio werk en volg workshops. Andere interessante vakken welke ik volg zijn algemene muziekleer, pianolab, solfege, notationlab, backing-vocals, muziekgeschiedenis, music-production, music-education, en songwriting. In de 4 jaren die volgen word ik mij ervan bewust dat muziek een vorm van kunst is. Mijn passie voor muziek groeit hierdoor nog meer.In 2008 behaal ik mijn bachelor in music.

Ik ben mij ervan bewust dat een musicus nooit is uitgeleerd, en ik zal hierom ook altijd leergierig zijn. De laatste toon van een liedje, kan weer een nieuw begin zijn van een ander liedje.

Diploma’s:

1991 – 1995 Leao
1995 – 1999 Spw
1999 – 2000 Mwd (propedeuse)
2004 – 2008 Conservatorium (lichte muziek, pop)

“Muziek verbetert de kwaliteit van ons leven door de in de muziek zelf aanwezige krachten”

Mijn naam is Renske en ik ben 20 jaar oud. Ik zit per september 2010 bij Roloff en vind het super leuk. In dit kleine jaar heb ik al heel veel geleerd en gaat het steeds beter.

Bij Roloff heb ik een combinatie les van piano en zang. Ik vind het heel belangrijk dat je leraar of lerares hebt waarmee je goed kan omgaan, dit is bij Roloff zeker het geval. De lessen zijn leerzaam, maar ook gezellig.

Ik ga nog lang niet weg!

Renske